Hormonális betegségek

Összesen: 20

Bioaktív kékjód+ 30 ml

A jód a pajzsmirigy hormonok működéséhez szükséges bioelem. Nélküle anyagcsere funkcióink és egyéb - szinte minden - testi és szellemi funkciónk elégtelenül működik.

Bioaktív kékjód+ 30 ml
Bruttó fogyasztói ár: 4 302 Ft (3 387 Ft + 27% ÁFA) Bővebben

Bioextra selevit tabletta 30 db

A szelén hozzájárul az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez, a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Bioextra selevit tabletta 30 db
Bruttó fogyasztói ár: 1 181 Ft (930 Ft + 27% ÁFA) Bővebben

Pharma Nord selenoprecise eurotabs 100 tabletta 60 db

A szelén egy létfontosságú nyomelem, számos szelenoprotein és szelénfüggő enzim támogatója, melyek egészségünk szempontjából elengedhetetlenek. Ezen felül a szelén fontos a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. Köztudott, hogy a szelén olyan biológiai folyamatokat támogat, melyek különböző életfolyamatok fenntartásához fontosak, mint például: a normális immunrendszer, a pajzsmirigy megfelelő működése, az egészséges spermiumképződés, sejtvédelem, egészséges haj és körmök.

Pharma Nord selenoprecise eurotabs 100 tabletta 60 db
Bruttó fogyasztói ár: 2 232 Ft (1 757 Ft + 27% ÁFA) Bővebben

Pharmax Selenorg szelén tabletta 30 db

Selenorg optimális mennyiségben tartalmaz szelént, amely létfontosságú nyomelem a szervezetünk működésében. A Selenorg hatékony antioxidáns a szabadgyökök elleni védelemben, támogatja az immunrendszert, segíti a pajzsmirigyhormonok aktiválódását és lassítja a sejtöregedést.

Pharmax Selenorg szelén tabletta 30 db
Bruttó fogyasztói ár: 1 413 Ft (1 113 Ft + 27% ÁFA) Bővebben
Összesen: 20