Fizetés

A gyogyline.hu gyógyszertári webáruházban négyféleképpen fizethet:

 

1. Készpénzzel – ha személyesen keresi fel gyógyszertárunkat, akkor természetesen nem számítunk fel szállítási költséget. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával. Felhasználhatja egészségpénztári és egyéb kártyáit is.

Gyógyszertárunkban az alábbi kártyákat fogadjuk el:

Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár, Aranykor Egészségpénztár, Dimenzió Egészségpénztár, Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár, Kardrex Egészségpénztár, Medicina Egészségpénztár, MKB Egészség- és Önsegélyező Pénztár, NAVOSZ Egészségpénztár, OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár, Patika Egészség- és Önsegélyező Pénztár, Postás Egészségpénztár, Prémium Egészségpénztár, PRO VITA Egészségpénztár, TEMPO Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár, Új Pillér Egészségpénztár, Vasutas Egészségpénztár, VITAMIN Egészségpénztár, Wellness Országos Önkéntes Egészségpénztár

 

2. Utánvéttel – ebben az esetben a postásnak kell fizetnie, amikor kézbesíti a csomagot. A termék árához ilyenkor hozzáadódik a kiszállítás díja is, aminek összegéről bővebb információt itt talál. Ezt a költséget a gyogyline.hu rendszere rendeléskor automatikusan felszámítja, ha ezt a lehetőséget választotta. A kézbesítést kérheti otthoni vagy munkahelyi címére, illetve valamelyik MOL-benzinkútra. Itt megnézheti, van-e olyan, amely Önnek megfelelő lenne: MOL pontok listája

 

3. Átutalással – utalja át a termék árát és a szállítási költséget a számlaszámunkra. (A rendszer értesíti a pontos összegről.) Amint megkaptuk a pénzt, postára adjuk Önnek a csomagot.


Az utaláshoz szükséges adatok:

Bankszámlaszámunk: 10402733-50526789-74861002

A kedvezményezett neve: Gyógyhír Patika (Forceps Kft.)

 

4. Bankkártyás fizetés – Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét. Bankkártyás fizetéskor átirányítjuk Önt az OTP Bank fizetőoldalára, a fizetés ott történik. A gyogyline.hu internetes áruház az Ön kártyájának illetve a mögötte álló számla adatainak semmilyen formában nincs birtokában.