ÓRIÁSI Schüssler-akció a készlet erejéig!
Klikkeljen a részletekért MOST!

Aptus eforion olaj a bőrnek 200 ml

Aptus eforion olaj a bőrnek 200 ml

Gyártó: Orion Pharma Kft.

Súly: 220 g

Egységár: 27 Ft / ml

Cikkszám: 11230

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

5 394 Ft (4 247 Ft + 27% ÁFA)

Az eforion olaj a szőr minőségének javítására, a bőr védelmére, hámlásának csökkentésére is használható. Létfontosságú zsírsavakat tartalmazó kiegészítő állateledel.

Az eforion olaj omaega-3 és omega-6 az állatok számára megfelelő arányban. Az esszenciális zsírsavakat az alapeleségben, vagy a kiegészítő eleségben kell megkapnia, mivel azokat az állati szervezet nem képes kielégítő mértékben szintetizálni. A zsírsavak a kutya immunrendszerének részei. Befolyásolják a gyulladásellenes prosztaglandinok és leukotriének termelését. Leírták, hogy a zsírsavak védelmet nyújtanak az endotoxinokkal szemben is. A zsírsavak hiányának legnyilvánvalóbb jelei kutyákban és macskákban is a bőrbántalmak. A bőr kiszárad, hámlani kezd, a szőr „élettelen" és tömöttsége megszűnik.

Felhasználás: az eforion olajat a bőr, szőr és a körmök kondiciójának fenntartása céljából alkalmazzuk. A zsírsav-készítményekre különösen az alacsony zsírtartamú eleség adásakor van szükség bizonyos típusú száraztápok etetése esetén.

Adagolás 1 pumpálás = 2 ml eforion olaj.

Rendellenesség esetén: vemhes szukáknak, fejlődő kölyköknek napi 1 ml, 3 testtömeg kilogrammonként közvetlenül a szájba adva, vagy a takarmányba keverve.

Kistestű kutyáknak                2-3 ml,

Közepes testű kutyáknak       5-6 m,

Nagytestű kutyáknak             8-12 ml,

Macskáknak                           1-2 ml.

Figyelem: tanácsos, hogy a bőrproblémák okát állatorvos állapítsa meg. Ha úgy látja, hogy a bőrgyulladás, vagy más bőrtünetek az adagolást követően is fennállnak, szintén forduljon állatorvoshoz.

Eltarthatóság: a gyártástól számított 2 év.

Csomagolás: 200 ml üvegben.