ÓRIÁSI Schüssler-akció a készlet erejéig!
Klikkeljen a részletekért MOST!

Aptus biorion állateledel tabletta 60 db

Aptus biorion állateledel tabletta 60 db

Gyártó: Orion Pharma Kft.

Egységár: 32 Ft / db

Cikkszám: 11231

Szállítási idő: 5 nap

Bruttó fogyasztói ár:

1 927 Ft (1 517 Ft + 27% ÁFA)

Bőrtápláló, a szőr és körmök növekedését elősegítő kiegészítő állateledel.

Tulajdonságok: a metionin a létfontosságú aminosavak egyike, melyet a szervezet nem képes termelni, ezért azt az eleségben kell megkapnia. Részt vesz a szervezet egészsége számára fontos kémiai anyagcsere folyamatokban. A metionint elsődleges limitáló aminosavnak tekintik a házi táplálékon tartott kedvencek esetében, ezért a metionin ellátást kiegészítővel kell biztosítani.

A biotin a szervezetben koenzimként működik a fehérjék, szénhidrátok és telítetlen zsírsavak anyagcseréjébe. A biotin különösen szükséges a bőr, szőr és a körmök egészséges állapotához. A metionin erősíti a biotin hatását (szinergista hatás).

Felhasználási javaslat: a Biorion-t a bőr, szőr és a körmök növekedése és egészséges állapotának segítésére alkalmazzuk kutyáknak és macskáknak. A biotin hiány tünetei a szőr kiszáradása, „élettelensége", a pigmentek hiánya, szőrhullás, a bőr szárazsága és korpásodása, a körmök törékenysége és hámlása. Növekedéskor, a vemhesség és szoptatás idején növekszik a biotin iránti igény. A metionin hiánya szintén kedvenceink bőr és szőr rendellenességeiben nyilvánul meg.

Adagolás:

Kutyák: napi 1 tabletta 10 testtömeg kilogrammonként, 3-5 héten át, utána napi ¼ tabletta 10 testtömeg kilogrammonként.

Macskák: napi ½-1 tabletta.

Egy tabletta tömege: 0,23 g.

Tápanyagok: Szárazanyag: 96%, Nyersfehérje: 10%, Nyersrost: 70%, Hamu: 3,1%,

DL-metionin: 175 mg/g. Kiegészítők előkeverékből: Biotin: 22 mg/g.

Összetevők: Vitamin előkeverék (cellulózzal E460) 78,6%, DL-metionin: 17,1%, segédanyagok: 4,3%.

Figyelem! Konzultáljon állatorvosával, ha kedvencén viszketegség, a bőr hámlása, vagy jelentős szőrhullás mutatkozik! Bizonyos megbetegedések, vese és bélbántalmak esetén a biotin iránti igény növekedhet.

Csomagolás: 60 tabletta (14 g).